Gjør gavegiving enklere

Det å gi gaver er aldri enkelt. Nå som jula er over får vi et lite pusterom, før konfirmasjoner, bursdager og bryllup kommer snikende på rekke og rad. For de som gruer seg til å gi gaver er det i bunn og grunn aldri noe pusterom. Derfor er det et friskt pust og en herlig opplevelse å se initiativ som det Truestory driver med. Dette selskapet ble grunnlagt med en visjon om å tenke helt nytt rundt konseptet gaver. Så lenge vi kan huske har gaver vært fysiske objekter pakket inn og klare for bruk. Denne tradisjonen er derimot snart kommet til veis ende, og Truestory er en pioner her. Truestory lar deg gi bort opplevelser i gave i stedet for de kjedelige innpakkede objektene. Da garanterer du at mottakeren husker hvem gaven kom fra, og de vil for alltid assosiere opplevelsen med deg.

Hundekjøring og Nordlyscamp

Opplevelsene hos Truestory er mange og varierte. Her finner du opplevelser tilrettelagt for både kjønn, alder og diverse interesser. Dersom du leter en spennende gave er dette utvilsomt et godt sted å starte. En av de kanskje aller mest spennende opplevelsene er hundekjøring og nordlyscamp. Vi nordmenn elsker naturen, og denne opplevelsen tar dette til et helt nytt nivå. Her får du en erfaren guide som hjelper deg med hundekjøring i villmarka. Dette er en opplevelse du aldri vil glemme, og den nydelige naturen vil garantert etterlate gode inntrykk. For å gjøre det hele enda bedre, avsluttes turen med en camp. Her kan du overnatte i lavvo og se nordlyset skinne på himmelen. Frokost, lunsj og middag er inkludert i turen, slik at alt du trenger å bekymre deg for er å ta med deg selv og kanskje din kjære. Dette er simpelthen den perfekte gaven å gi din kjære og du kan inkludere deg selv i opplevelsen. Opplevelsen er også perfekt for single som er ute etter et virkelig spennende eventyr.

Finn noe som passer deg

Selv om hundekjøring og nordlyscamp er en sterkt anbefalt opplevelse, er utvalget hos Truestory meget bredt og spennende. Dette betyr derimot ikke at opplevelse bare er rasket sammen. Tvert imot, hver og en av opplevelse er nøye utvalgt med tanke på nordmenn og deres interesser. De fleste av opplevelsene tar norsk natur og kultur til et helt nytt nivå, og dette er en fantastisk mulighet til å la din kjære oppleve sitt eget land. Uansett hvilken tur det faller på, kan du garanteres et stort smil om munnen på mottaker. Husk at denne opplevelsen for alltid vil bli husket som din gave, og dermed er det alltid en positiv assosiasjon til deg fra mottaker!